Min kompis Susanne Hovenäs som är skönhetsredaktör på Hälsa har så himla mycket visdom och kunskap i sig och är en sån där fantastisk person som bara sprider värme och massa kärlek.

Hon tipsade mig om att Oprah har börjat podda, Super Soul Conversations, och bjuder in spännande gäster och pratar om tid, livet, spiritualitet, tro, kärlek, svårigheter, etik, författarskap, ord, företagande och varför vi är här på jorden egentligen. Och för mig som går överallt numera så är det perfekt att lyssna på poddar när jag traskar.

På bilden ser ni fd presidenten Jimmy Carter som man verkligen bara vill krama! Han blev president i USA under en tid då man inte behövde flera miljoner dollar i kampanjpengar, utan man valdes för sina meriter. Avsnittet med honom rekommenderas!

Det finns flera avsnitt i poddserien, och några av dem hon intervjuar har jag ingen koll på, men det är ändå intressanta samtal. Gråtvarning på flera av dem! Avsnittet med Deepak Chopra känns som ett man kan lyssna på flera gånger, och ta med sig nya insikter från varje gång man lyssnar.

Här finns den – eller där du brukar hämta poddar.

supersoul

 

English: Love the new podcast with Oprah, Super Soul Conversations!