I helgen var jag inbjuden till Skepparholmen Spa i Nacka där magasinet Mama hade en träningshelg, Mama på Rymmen. Det var två dagar fulla av löpträning, yoga och styrketräning med Olga Rönnberg bland annat.

Hannah föreläser under Mama på Rymmen

Jag var inbjuden som föreläsare och talade om hållbar skönhet för 80 peppade – och naturligt snygga tjejer.

skapparholmen_nacka

Tyvärr var jag förkyld och orkade inte medverka på träningspassen första dagen så jag satsade på spa-avdelningen istället.

skepparholmen

Skepparholmen är ett riktigt mysigt spa och konferensställe strax utanför Nacka och som har fantastiskt fin utsikt.

skapparholmen_spa

Vi passade på att bada lite i utomhuspoolen och slappa lite.

skepparholmen_bastu

Och basta…

skepparholmen_relax

Och relaxa…

care_of_gerd

Och i duschen kunde man njuta av de naturliga och ekologiska kroppsprodukterna från svenska Care of Gerd. Den här bjässen med body lotion var nog den största jag någonsin sett!

yoga

Dag två kände jag mig piggare och tog ett yogapass med Sandra Jämtfjäll som undervisar i Global Yoga. Både lekfullt, svettigt och kul!

mama_loptraning

Löpträningen missade jag tyvärr. Det såg härligt ut i de vackra omgivningarna. Jag skulle absolut behöva just denna teknikträning med tanke på att det är dags för Tjejmilen i september.

Kan varmt rekommendera den här typen av träningshelger – otroligt lyxigt att få tillgång till så mycket träning i så fina omgivningar. Hoppas på en repris!

 

English: I had the good fortune of giving a lecture on sustainable beauty when the magazine Mama arranged a fitness weekend at beautiful Skepparholmen Spa this weekend. Great stuff!