På onsdag nästa vecka sätter vi oss på tåget, jag och min kollega Annelie, till Malmö för att besöka den stora mässan Natural Products Scandinavia. Det är en ganska stor mässa med en stor del mat, men det finns också en avdelning för skönhet, Natural Beauty. Jag föreläser även detta året och temat är:

 

Focus: Communication  – 5 ways to grow your brand 

In a world where more beauty brands than ever are born, it can be tricky to reach out and gain awareness. In this talk Hannah will give you inspiring ideas on how to master your communication and grow your brand and costumer base. 

 

Detta är en B2B-föreläsning som riktar sig till folk i branschen snarare än vanliga konsumenter. Och hela mässan är faktiskt en branschmässa, enbart öppen för verksamma i branschen så här kan man inte shoppa, utan här samlas företag som vill visa upp sina produkter för den nordiska marknaden. De kanske letar efter distributörer, återförsäljare och vill visa upp sig för pressen. Det är alltid roligt att vara på plats i Malmö, det dyker alltid upp spännande nyheter och alla man träffar är så himla trevliga!

Här kan du få en gratisbiljett om du är verksam i branschen och vill besöka mässan.

who

Nytt för i år är att de också delar ut en ny utmärkelse; Who’s Who in Green Beauty Scandinavia, som sen tidigare finns i UK. Man listar de 25 mest inflytelserika människorna inom den gröna skönhetsbranschen i Skandinavien. Under september månad har man kunnat nominera profiler till utmärkelsen, men listan bestäms av en jury som leds av Henrik Olténg, ordförande i den gröna branschföreningen NOC. Läs mer här. Spännande! Jag har redan gissat på vem som tar hem utmärkelsen, får se om jag får rätt nästa vecka!

hannah_forelasa

Så här såg det ut förra året när jag också föreläste om kommunikation. Jag tycker ju att många naturliga och ekologiska märken snackar för mycket om sina ingredienser, och för lite om vilken fantastisk effekt deras produkter har, och hur de fungerar. Det kan den gröna skönhetsbranschen bli så mycket bättre på.

Återkommer självklart med en rapport från mässan!

 

English: I’m speaking at the fair Natural Products Scandinavia in Malmö next week. Focus is on communication. And of course I’ll be checking out all the new products, new trends and I’ll have a look at the new list – Who’s Who in Green Beauty Scandinavia!