Naturkosmetik. Låt mig få presentera den allra första ekologiska ögonskuggan jag någonsin köpte. En duo från Logona som jag tyvärr inte minns var jag köpte, men troligen en webbshop. Den hålls numera ihop av ett gummiband och spegeln har lossnat, (jag har tejpat den) och trots det kan jag inte slänga den eftersom jag älskar den brunrosa nyansen på skuggan!

IMG_3650

Den här heter ögonskugga Ros/Kakao och tyvärr finns den inte längre att köpa. Har dock hittat en webbshop här som fortfarande verkar ha den. Kanske att också vissa hälsokoster fortfarande kan ha kvar den. Den ljusa, vitrosa färgen har jag inte ens rört som ni ser, det är enbart den kakaobruna jag har använt.

Med applikator, med fingrar och med riktig borste. Det är min allra bästa nyans! Jag kommer nog att ha kvar den här i ytterligare 7 år, kanske har den hunnit ta slut vid det laget. Den har lite lite skimmer i sig, kanske mer som satin-känsla, har bra hållbarhet och passar de flesta tillfällen. Detta är den enda ögonskuggan jag har testat från Logona. Vet ni hur deras andra ögonskuggor är?

Läs mer:

• Naturlig ögonskugga från Sante. 

• Naturliga ögonskuggor från Zao, 100 % Pure, Anita Grant och Eco Minerals. 

• Naturlig ögonskugga från Dr Hauschka, Couleur Caramel, Lily Lolo och Maria Åkerberg.

• Mitt bästa ekologiska smink för sommaren (ett härligt inlägg från 2010!) 

English: This eyshadow duo from German brand Sante was the first ever natural eyeshadow I bought. I still love the brown shade (cacao) and though it’s broke I’m still holding on to it – or least for another 6-7 years or so.