Strax före jul var jag på julmiddag med mina kollegor på Metro Mode där jag är publisher. Samtliga av dem har bloggat i flera år och är riktigt stora som Petra och Frida.

Jag kommer ofta med input och feedback till dem när det gäller redaktionellt innehåll, tänk kring paketering, rubriker, länkningar osv. Men så under middagen pratade vi om våra bloggar och då fick även jag feedback på min blogg (som alltså inte har något med mitt jobb att göra) och jag visste nog vad de skulle säga, hehe.

Att jag borde jobba mer med mina bilder. Fota med riktig kamera istället för mobilen. Anstränga mig lite mer. Och ja. De har helt rätt. Så nu har jag bestämt att 2015 blir året jag lär mig att ta bättre bilder med kameran. Inte bara för min egen skull, utan även för er skull. Jag hoppas ju verkligen att bättre bilder ska ge er en bättre upplevelse när ni kikar in. Och vem vet, snart kanske jag är en stjärna på photoshop också!

Har ni några mål för 2015?

English: One of my goals for 2015 is to get better at using my camera, thus publishing better pics, thus giving you a better experience when you pop in.