Ekologisk makeup. Nu har äntligen Rms Beautys nya fantastiska produkt Master Mixer landat i vår webbshop!

Vad är nu detta? Tänk dig en highlighter i krämform, fast i en rosé-guldig ton med alldeles lagom mycket skimmer – inte för stora partiklar – som passar alla hudnyanser och som man kan använda för att blanda med all makeup man har.

Rms Beauty Master Mixer

Denna har jag istället för ögonskugga, eftersom nyansen är så himla fin. Jag har den istället för Living Luminizer när jag vill se lite mer glowig ut, jag har den och blandar mina läppstift och läppglans med och det är helt otroligt – alla nyanser blir snyggare när man blandar med denna. Och i sommar kommer den gå varm på kinderna!

När jag först hörde talas om Master Mixer och hur “magisk” den var blev jag lite irriterad – Vaddå? En bronzfärgad highlighter? Det hade väl jag också kunnat komma på. Men vet ni – den är helt perfekt! Man blir så mycket snyggare när denna är inblandad.

Här är en film igen med Rose-Marie, skaparen av Rms Beauty, där hon visar hur hon gör:

Och när vi ändå är i farten – här är en film till när hon gör contouring:

Läs mer:

• Fantastisk borste för foundation från Rms Beauty.

• Recension av Foundation “Un” cover-up från Rms Beauty.

• Recension av rouge och läppfärg, Lip2Cheek från Rms Beauty.

 

English: Finally the new product from Rms Beauty, Master Mixer is here. It’s a beautiful rosé-gold highlighter that you can mix with any product to give more glow, and a better shade. I LOVE IT!