Naturliga spa-produkter. Gröna Gredelina heter ett svenskt märke som gör naturligt baserad kroppsvård, bland annat aleppotvålar, flytande tvålar, skrubbar och badsalter. Det var en aleppotvål från dem som jag hade med i TV4 Nyhetsmorgon förra veckan. Finns här.

Aleppotvål

Men de gör också skrubbvantar och fotfilar som ni ser på bilden nedan. Och till hemmet säljer de allt du kan behöva för naturlig städning som bikarbonat, doftsatt ättika, tvättmedel, disktrasor och tvättnötter. Jag håller som bäst på att testa en såpa baserad på aleppotvål som de har. Doftar ljuvligt!
IMG_1801

Den här kaffeskrubben är jag väldigt sugen på att testa. Den består av kaffe, rörsocker och olika kryddor. Den ska blandas med en valfri vegetabilisk olja, och sen har man fått en body scrub.

 

Gröna Gredelina var snälla att låna ut flera av sina produkter till min bok, så har ni läst den kanske ni känner igen något från dem. Spana in deras sortiment här.

 

English: Swedish brand Gröna Gredelina makes natural skin care products but also products for your home cleaning and washing. I’m really looking forward to trying their coffee scrub!