Naturlig ögonskugga. Svenska Maria Åkerberg gör naturligt baserad makeup som håller bra kvalitet och ligger bra i pris. Bland mina favoritprodukter märks bronzern, en av ögonskuggorna här nedan, kajalpennan och ett par av rougen.

Maria Åkerberg

Den här bronsbruna färgen heter Shiny Amber och är något mörkare i färgen än vad bilden visar. Som ni ser innehåller den mycket skimmer och på huden blir den riktigt snyggt bronsmetallic. Man får jobba lite med att få in den här ordentligt i huden. Bra hållbarhet sen.

Maria Åkerberg Cold Brown

Den här färgen är en av mina absoluta favoriter. Jag har haft den i evigheter, som ni ser är förpackningen från när företaget fortfarande gick under namnet Dermanord 🙂 Färgen heter Cold Brown, vilket jag tycker är lite förvirrande, eftersom färgen går mot lila. Den har också ett riktigt snyggt satin skimmer med metallic effekt. Älskar den här! Mycket lättare att arbeta in än skuggan ovan, superbra pigment, nästan krämig och har bra hållbarhet.

Maria Åkerberg Golden Nougat

Golden Nougat är en ljust gulguldig färg som också har bra pigment, härligt skimmer med satineffekt som som blir riktigt guldigt snygg på huden. På bilden ser den pastellgul och matt ut, men det är den inte. Inte riktigt min färg, men den passar väldigt bra med Shiny Amber.

Maria Åkerberg Warm Beige

Warm Beige är en klassisk highlighter som är halvmatt med satineffekt. Den är ljus i färgen men går en liten aning mer mot aprikos än vad som syns på bilden. En sån här färg är alltid bra att ha i ögonskuggegarderoben (jeeezus…) och den är inte så skimrande vilket är bra, utan mest lite lystrig.

Maria Åkerberg Summer Escape

Den här härliga smaragdgröna skuggan heter Summer Escape och är en specialskugga som kom i somras i en begränsad upplaga. Den är ganska matt med lite satinkänsla och hyfsade pigment. Man får jobba en del för att den ska bli så djupt grön på huden som den ser ut i dosan. I standardsortimentet hittar ni Autum Green som är lite mer mossfärgad än denna, men också en riktigt snygg grön skugga.

 

Läs mer: 

• 3 favoriter – naturliga ögonskuggor

 

English: Swedish brand Maria Åkerberg makes nice all natural eyeshadows and among these shades my favourite is Cold Brown that I’ve been holing on to for ages 🙂 Love the cold bron/purple/metallic shade!