Jag har ju bestämt mig för att våga liiite mer färg på läpparna och just nu roterar dessa tre i min sminkväska:

 

The Beauty Archive, Rosefall, Eye & Cheek Color Cream. Detta är egentligen ett krämrouge/ögonskugga men jag tycker att det är den perfekta läppfärgen! En dimmig rosa med en vacker lyster. Kanske lite väl nude för att den ska räknas som “liiite mer färg”… Krämen är ganska fast och färgen sitter riktigt bra och länge på läpparna. Awesome!

 

Tata Harper, Tinted Lip Treatment, Be Smitten. Lite som ett läppstift, men betydligt krämigare och otroligt mjukt och härligt på läpparna. Färgen är en ganska klassisk rosa, men den är inte fullt pigmenterad, utan lite genomskinlig, så väldigt fin! Mjukgör läpparna och känns återfuktande på riktigt.

 

Rms Beauty, Lip Shine, Enchanted. Detta är en kall bärfärgad läppfärg som är mer som ett glans. Det har en fin guldig skimmerton som ger färgen en extra härlig dimension. Lite mörkare än vad jag brukar ha, men sååååå snygg! Och inte 100 % pigment, utan lite halvgenomskinligt, går också att bygga på för mer intensitet i färgen. Trevligt och “gött” på läpparna. Gillar!

tata_harper_rms_beauty

Från vänster; The Beauty Archive, Rms Beauty och Tata Harper. 

 

English: Here are three alla natural lip colors that rotate in my make up bag right now. Love them all!