Naturlig hudvård. Var och varannat skönhetsföretag gör handsprit numera, och det är ju inte så konstigt när det finns en naturlig efterfrågan. Neal’s Yard Remedies hade sedan tidigare en Organic Defence Hand Spray som jag har använt i flera år och som ofta får följa med i väskan.

Nu har de lanserat en ny handsprit som kommer i en glasflaska med 100 ml, vilket är bra för då kan man fylla på en mindre sprayflaska hemma om man behöver. När man köper denna nya följer det med en mindre flaska, 50 ml, i glas som är perfekt att ha på skrivbordet. Ser ni vad fin den är?

Denna nya handspray heter Natural Defense Hand Spray Refill, och den innehåller 70 % alkohol, trollhassel som hjälper till att hålla rent, och eteriska oljor från neroli, citrongräs, vetiver och lavendel. Och den innehåller också glycerin som verkar mjukgörande och det känns, man blir inte obehagligt torr i händerna av denna. Natural Hand Defense Spray tar död på 99,9% av alla bakterier – så den är effektiv. Och dessutom doftar den gott!

Den har också en liten kompis, Natural Defence Hand Rub som kommer i smart rese-flaska i plast med sprayfunktion. Denna lilla innehåller 40 ml, så perfekt att ha i handväskan – och har man den stora flaskan kan man bara fylla på när den lilla tar slut!

Neal's Yard Remedies Hand Rub handsprit spray

Gör din egen handsprit – ekologisk