Detta inlägg presenteras i samarbete med Jabushe. 

Jag äter kosttillskott varje dag, antingen innan frukost – ni skulle se mitt skåp med burkar, jag står där och knaprar en bra stund innan frukost, haha – eller så tar jag dom innan jag lägger mig.

Jag äter kollagen varje dag för huden, det ger mig ett synbart förbättrat resultat. Men kollagenet är också bra för leder och ligament och just nu använder jag Collacen från Jabushe som kommer i pulverform. Det är baserat på fisk och är 100 % naturligt.

Jag vet att en del har svårt att hitta rutinen att äta kosttillskott, och kanske särskilt de som kräver just ett glas, sked och någon form av vätska. Man tar det ett par dagar och sen glömmer man helt enkelt av det.

Men jag fick ett bra tips – att ta med sig några dospåsar i gymväskan, så smart! Efter eller före ett pass är det bara att blanda ned i vattenflaskan och på så sätt får man i sig kosttillskottet.

Just Collacen smakar inte underbart, men hey, det smakar heller inte gräsligt, och det ska ju bara ned. Det är inte en cocktail, det är ett kosttillskott som kan hjälpa dig förbättra huden och hälsan på sikt, så det är kanske värt att bita ihop under några klunkar?

Annars kan du ju slänga med några dospåsar till jobbet och ha vid din arbetsplats, då kanske du också lättare får i dig dem. Varför inte ha en gemensam kosttillskottstund med dina kollegor på eftermiddagarna och skippa sockrad fika? Denna idén kan alla HR-ansvariga få gratis av mig, varsågoda. 😉

Just nu har jag möjlighet att ge mina läsare 100 kronor rabatt på Jabushe Collacen i deras egen webbshop. Ange kod: HANNAH när du handlar och erbjudandet gäller hela juni månad. 

Presenteras i samarbete med Jabushe. 

collacen