8 mars – då begick jag mannekängdebut för Gudrun Sjödén tillsammans med ett 50-tal andra riktiga modeller, kändisar, influencers och häftiga kvinnor. Under mars rullade också en kampanj ut för Gudrun Sjödén där jag med några härliga quinns var modeller. Kolla in bilderna här.

helloglow_boken

Senare i mars lanserades min nya bok “Hello Glow – vägen till strålande hud” på Norstedts förlag. Jag firade med en härlig bokfrukost på Downtown Camper – läs allt här – och med ett mingel tillsammans med Organic Beauty Awards och NOC i fina butiken Kwoshare – kolla in här.

maria_akerberg

5 maj ställde vi till med Green Beauty Day och jag är så stolt över den här dagen – den var så himla lyckad. Festlig och fullsatt. En av de roligaste grejerna var min talkshow med Maria Åkerberg som jag numera betraktar som en vän. Hon är så cool och hon har verkligen gått i bräschen för naturlig hudvård här hemma i Sverige. Läs allt om den grymma mässan här. (Och självklart återkommer den i år – denna gången på Münchenbryggeriet den 4 maj!)

rose_marie_swift

Senare i maj besökte Rose-Marie Swift Stockholm. Hon är kvinnan bakom RMS Beauty, och makeup artist extraordinaire. Jag har träffat Rose-Marie ett par gånger och intervjuade henne också när hon bodde i New York. Läs hennes spännande story här. Under vårens besök visade hon upp nyheter och vi chitchatade om greenwashing och syntetiska kemikalier, as you do. :)

tata-harper-sverige-e1528110076441

1 juni besökte Tata Harper Stockholm och några inbjudna journalister fick prova på hennes master class – läs om den här – så himla bra arrangerat! Sen åt vi grym mat på Berns och pratade om hyaluronsyra, den ekologiska tillväxten och hur grön skönhet kommer att ta över världen, as you do :)

hannah_toppstugan

I juli tog jag med mig familjen till Åre för lite vandring, kajak och mys. Vi bodde på Holiday Club som var ett grymt hotell. Och vi kunde ju inte ha valt en bättre sommar – 25 grader och sol gillar man ju högst upp på Åreskutan! Läs mer om här.

bergianska

I september fyllde jag år och vi njöt av sommarens sista värme på Bergianska. Det är en fullkomligt ljuvlig park med världens mysigaste fik. Jag rekommenderar!

hannah

I oktober tog jag båten till Helsingfors och golvades av den jättelika mässan I Love Me – 60 000 besökare, knökfullt – massa bra utställare. Här blir jag sminkad av en tjej från Jolie, eftersom jag hade glömt min sminkväska hemma i Sthlm …! Läs mer om min grymma helg i Helsinki – kommer definitivt tillbaka i vår!

malmo

I november besökte jag och min kollega Annelie (blondinen i rosa) Natural Products Scandinavia i Malmö, branschmässa for all things organic. Jag föreläste om kommunikation och sen fick jag och branschpersonligheten Emma Bergqvist (till vänster om mig) och tidningen Hälsas Susanne Hovenäs (bakom Emma) fina utmärkelser – Who’s Who in Green Beauty Scandinavialäs mer om den här. Och till höger om mig ser ni Johanna från Bruns som också vann pris på mässan! Den gröna skönhetsbranschen är full av fantastiska, inspirerande, varma och fina människor – jag är så glad att jag har såna här pinglor i min närhet. ♥

malou

I december besökte jag Akademibokhandeln i Stockholms city och signerade böcker ihop med Malou von Sivers. Så trevligt! Tänk att min bok har varit ute i 9 månader – det känns som det var nyss jag höll på med den!

 

Ett år fyllt av roliga, givande, inspirerande händelser helt klart! Nu laddar jag för minst lika mycket kul 2019, om än i en lite ny riktning. Här finns jag på instagram om någon är nyfiken på lite mer vardag och stories.

 

English: 2018 was full of extra all! 2019 will shift in a different way, but hopefully just as inspiring!