Mineralfoundation. Jag blev inte riktigt hooked på mineralsmink förrän jag tidigare i år testade foundation från c/o Naturkosmetik. Och så tänkte jag att inget annat kunde vara lika bra. Men Lily Lolo ger dem verkligen en match.

Lily Lolo finns i många olika nyanser och du köper dem i den här webbshopen.

  • Vad: Lily Lolo, Mineral Foundation i nyansen Barely Buff, 10 gram. 
  • + Superfina mineraler som smälter in i huden. Nyansen är perfekt för mig och med hjälp av en vanlig kabukiborste ger denna en bra täckning som ser naturlig och fräsch ut. Jag tar ytterst lite, tycker inte om när täckningen blir för tjock. Mineralerna torkar inte ut, och känns inte stramande på huden. Faktum är att det känns inte att man har något alls i ansiktet. Mycket behagligt. Tycker också om att det är ytterst lite skimmer i den. Den är i princip nästan matt, utan att det blir torrt och dammigt.
  • – Locket är lite svårt att stänga och det innebär onödigt spill. Efter en hel dag känns det lite som att mineralerna har “ätits upp” och försvunnit. Hållbarheten kunde ha varit bättre.
  • Betyg: 4.

English: This mineral based foundation from British brand Lily Lolo is really great. Perfect shade, it melts into the skin and gives a natural coverage.