Ekologisk dagkräm. Frankincense Hydrating Cream från brittiska Neal’s Yard Remedies innehåller växtoljor och örtextrakt från bland annat myrra och frankincense. 91% av ingredienserna är ekologiska och krämen är certifierad enligt Soil Association.

Jag har namedroppat denna som en av mina favoritprodukter tidigare, när Hannah presenterade mig här på bloggen, och trots att jag har hunnit testa en hel del andra krämer sedan dess, så tillhör den fortfarande den absoluta eliten bland mina skönhetsprodukter. Varför?

  • Vad: Neal’s Yard Remedies, Frankincense Hydrating Cream, 50 ml, 385 kr.  
  • + Jag har inte någon vidare känslig hy, men den är desto mer kräsen med vad som anses vara en ”fuktgivande” kräm eller ej. Denna har funkat otroligt återfuktande under hela vintern, och oftast har jag inte ens behövt komplettera med någon olja eller något serum. Nu under vår och sommar har den funkat skönt lugnande efter en dag i solen. Den är fantastiskt krämig och silkeslen, men inte alls fet eller klibbig. Går snabbt in i huden. Funkar lika bra på dagen som natten, även på den tunna hyn under ögonen. Krämen ska – enligt löftet – verka vitaliserande och föryngrande. Och det tycker jag att den gör, jag upplever själv att huden känns mer spänstig, fräsch och jämn. Dessutom är den är dryg.
  • – Ja, det skulle vara doften i sådana fall…
  • Betyg: 4,5. 

Recenserat av My. 

English: Review: My is totally in love with this moisturizer from British brand Neal’s Yards Remedies. Locks in moisture and evens out the skin tone.