I dag är jag i Helsingfors och spanar in mässan I Love Me. Det är en jättemässa om skönhet, i alla möjliga former. Jag är verkligen ett fan av Helsinki som stoltserar med några av Nordens finaste gröna skönhetsbutiker. På bilden ovan ser ni tex Naturelle.

naturelle_shop

Naturelle – Bulevardi 24. Det här är en riktigt fin butik i centrala Helsinki som säljer lyxig naturlig och ekologisk hudvård. Här kan du få utprovad din perfekta nyans av foundation från Juice Beauty, spana in Tata Harpers produkter och shoppa härliga varumärken som Kypris, Vintner’s Daughter, Hynt Beauty och Mahalo för att nämna några. Har du tur bjuds du på ett glas skumpa!

jolie shop helsinki

Jolie Shop – Uudenmaankatu 26. Inte långt från Naturelle ligger Jolie som är en ursöt butik med massor av fina märken som Patyka, Neal’s Yard Remedies, Uma Oils, Absolution, Alima Pure, Kjaer Weis… Här inne kan man verkligen hitta fina godbitar. Jolie har även ett spa, Jolie Spa, som jag hoppas kunna besöka i morgon.

 

Självklart ska jag också ta en sväng till någon av Ruohonjuuris butiker. Det är som Whole Foods, fast mycket finare och med superfina skönhetsavdelningar!

Återkommer självklart med rapport från mässan och från mina äventyr i Helsingfors i helgen.

 

English: Off to Helsinki and the big beauty fair I Love Me. And to do visit a couple of the finest green beauty stores in the Nordic region!