Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag är journalist i grunden, har inte jobbat med något annat sen jag var 21 och slutade min journalistutbildning. Jag har hunnit med lokaltidningar, radio, kvällstidningar, magasin, content marketing, produktutveckling, digitala strategier en massa annat inom media. (Det har ju typ gått 24 år sen jag började jobba …)

I samband med att vi nylanserade sajten Naturligt Snygg förra våren har vi vuxit, vi flyttade också till nya lokaler på Söder och vi fyra delägare; Annelie, Peter, Christofer och jag, kände att vi ville växa ännu mer. Det är otroligt roligt att jobba med den där trion – vi lärde känna varandra på vårt gamla jobb Tidningskompaniet när jag började där 2009 – och vi lär oss så otroligt mycket hela tiden!

Under tiden som vi har arbetat med Naturligt Snygg har vi alla haft andra jobb vid sidan av, jag själv som digital konsult på Metro Mode och Aller Media tex. Annelie (den blonda snäckan på bilden) arbetar sedan före sommaren heltid på vårt bolag – det är hon som är marknadsansvarig och tar hand om kampanjer, nyhetsbrev och en massa annat. Nu tänkte vi testa med att jag också jobbar 100 % med Naturligt Snygg!

Jag kommer att skriva mer, svara i telefonen ibland när det ringer i Kundtjänst, arbeta mer med saker bakom kulisserna som inte syns utåt som har med sajten att göra, och så förhoppningsvis synas lite mer i sociala kanaler och annat.

Vi vet inte riktigt hur den här satsningen ska gå – jag är själv ganska nervös! Naturligt Snygg har ju varit min personliga blogg som jag har haft som tidsfördriv hemma i soffan. Nu plötsligt är vi en av landets största ekologiska skönhetsshoppar och ska leva på det här. Gulp!

Ni som själva är entreprenörer känner säkert igen känslan. Man tror stenhårt på sin idé – mer grön skönhet åt folket! – men det är mycket runt omkring som ska klaffa också. Jag är i vart fall trygg med mina kompanjoner som tidigare har drivit bolag och jag är också trygg i att vi har roligt och utvecklas tillsammans.

naturligt_snygg_lounge

Naturligt Snygg lounge. 

 

Om allt skulle gå åt pipan kan jag alltid frilansa som konsult igen, vilket också känns tryggt, hehe. :)

 

Jag önskar er alla en grym höst – och alla ni som också kör eget, här kommer en klapp på axeln! 

 

English: When I started naturligtsnygg.se as my personal blog about green beauty in 2009 I had no idea that I 8 years later would have 3 co-owners, an office, employees, a ware house and a very fast growing e-commerce! From now I work full time with this project and fingers crossed it’s a good bet! The cute blonde in the background? That’s my colleague Annelie – head of marketing at Naturligt Snygg.