Ekologisk makeup. Jag är väldigt kär i dessa produkter från australiska Inika.

Inika, Loose Mineral Blush, i nyansen Blooming Nude, som är något så intressant som en kall mörkrosa nyans som ändå blir varm på huden.

Den ger en naturlig bronzingeffekt och det gör att man ser väldigt frisk och fräsch och lite lagom solkysst ut. Rouget är matt och otroligt pigmentrikt – det behövs bara yttepytte för att göra hela kinden fin. Denna dosa kommer att räcka resten av mitt liv! Och den är helt perfekt nu i vår/sommar.

Läppstiftet är i nyansen Warm Dusk och det är nästan läppfärgat med en fräsch hint av rosa. Det är mjukt och gott på läpparna och det bor i min sminkväska hela tiden. Om jag vill snygga till mig snabbt sätter jag på detta och vips så ser jag genast mer fixad ut, utan att  känna mig alltför spacklad. Torkar inte ut och har riktigt bra hållbarhet. En perfekt nyans för mig. (Finns tyvärr inte längre  kvar.)

 

English: Love my new blush and lipstick from Autralian brand Inika. The blush gives perfect coulour, is highly pigmented – it’s gonna last me a lifetime! And the lipstick in Warm Dusk is a perfect nude shade with a hint of pink. Takes my look from regular to fixed in 2 seconds – without being too much.