Vill bara tipsa er om bra mellanmål att ha i väskan om det krisar och det enda som finns tillgängligt är ostfrallor eller kexchoklad (för mig som inte äter gluten är det ingen hit). Dessa innehåller en del naturligt fruktsocker, så jag brukar se dem som mer som ett riktigt smaskigt godis-mellis 🙂 Och jag brukar vara ekonomisk och köpa storpack, på så sätt har jag alltid en hemma + en i väskan + att styckpriset blir lägre så klart. Från toppen:

1. Raw Bite. Ekologiska, raw och glutenfria. Kommer i flera goda smakvarianter som äpple/kanel, kokos, choklad, spicy lime med flera. Finns i välsorterade matbutiker, hälsokoster och här.

2. Bounce. Goda och proteinrika. Ser små ut och inte så mycket för världen, men mättar och ger bra energi ganska snabbt. Lite dyrare. Glutefria och kommer i flera goda smakkombos. Finns här.

3. Paleo Crunch. Svensktillverkade i Åre! Raw, ekologiska och glutenfria och väldigt goda. Kommer i flera goda smaker, bland annat kokos, hallon (mums!), mullbär (ännu mera mums!), pecannöt och raw kakao. Kolla in deras Facebook här. Och här är deras webbshop.

4. Getraw. Raw, ekologiska och glutenfria och fullt av goda varianter som Toffeemania, Liqorice och hallon. Kolla in sortimentet här.

Har du testat? Vilken är din favorit?

English: Here are some of the snack bars that I turn to when the blood sugar is low. They are all gluten-free, but RawBite, Paleo Crunch and Getraw are also raw and organic. My favourite? Paleo Crunch – it’s made in Sweden 🙂