Ekologiska solkrämer. Nu är det snart dags för sommar och sol på riktigt! Även om jag har solskydd året om i ansiktet, så är det ju nu det är aktuellt även för kroppen.

Typiskt ställe som jag ofta glömmer att smörja är nacken. Sitter man på en uteservering och äter lunch i solen så är det inte ovanligt att jag blir röd i nacken. Och man vill ju undvika att bränna sig, att bli röd i huden tyder ju på en inflammation, och det vill man undvika. För varje gång du bränner huden ökar du risken för att drabbas hudcancer. Nog om tråkigheterna!

 

Dessa åkte med mig till Thailand i vintras, så de är testade i sol!

eco cosmetics_sunmilk

Eco Cosmetics, Sunmilk Sensitive spf 20 och spf 30. Favoriter! Dessa testade jag redan i somras och jag älskar dom. De är lätta som en mjölk i konsistensen, lätta att smörja in i huden, lämnar inga vita hinnor och håller huden mjuk och fuktad. Jag använder dessa till både kropp och ansikte.

Eco Cosmetics, Sunmilk spf 30 är nåååågot tjockare i konsistensen och om man inte smörjer in ordentligt kan man uppleva att det blir en ljus hinna, men då får man arbeta in den bättre. Doftfria vilket är perfekt för dig som är känslig. Hela familjen (vi är 2 vuxna och en 10-åring) använder dessa och vi klarar oss gott en hel semester på enbart dessa två.

hynt_sunprep

Hynt Beauty, Sun Prep spf 30 är en angenäm ny kompis! Detta är en väldigt lätt ansiktskräm som nästan är lite åt moussehållet, nästan. Doftar ljuvligt och inte “solkräm” utan milt och blommigt. Superlätt känsla i huden och återfuktar suveränt bra. Den här är ett typiskt bra solskydd att ha året om i ansiktet! Toppen!

bioregena_solskydd

Bioregena, Sunscreen Lotion Spf 30 är en riktigt fin nyhet! Det är en smidig mjölk som kan användas både till kroppen och till ansiktet. Den kommer i en smart spraypump som man lätt doserar ut i handen och sen smörjer in. Inga hinnor, mild trevlig doft och bra känsla i huden; återfuktad och mjuk. Dessutom har denna bra hållbarhet. Den här gillade hela familjen skarpt! Längre recension kommer snart!

biosolis_solskydd

Biosolis, Melt-In-Cream spf 30 är en redan en klassiker som vi på Naturligt Snygg brukar säga! Det är en ljuvlig cream-to-oil produkt som lätt masseras in i huden och skyddar utmärkt utan vita hinnor. En del tycker att denna är lite för klibbig och oljig i känslan, men den absorberas, så hav tålamod! Den här älskar hela familjen! (Vinnare av Organic Beauty Awards 2017 för bästa solprodukt)

Biosolis, Oil Spray spf 20 är en olja som ger huden lite skimmer – jag märkte inte det först faktiskt! Den här får jag ha för mig själv och det är jag glad för! Lätt att jobba in i huden, känns mjukgörande och återfuktande och ger snyggt glow! Inget för dig som har vita badkläder.

 

Kan vi nu en gång för alla begrava myten om att man blir vit av alla naturliga solskydd, snälla? 🙂 

 

English: Love these all natural sun screens!