Nu har jag sorterat hemma i skåpen och här är ett axplock av ännu ej testad hudvård. Puh! Det är ett tufft jobb att hålla på att testa och skriva om ekologisk hudvård. Kan ni tänka er att jag har gjort det nu i ett deccenium snart ? I september fyller ju bloggen 10 ÅR! Jag fattar inte var tiden tar vägen?

 

Jag har under åren testat tusentals produkter. Vilken ynnest! Och jag måste säga att merparten, ca 75 % av det som jag har testat har varit riktigt bra. Det är få ekologiska och naturliga produkter som har gjort mig riktigt besviken. Jag brukar säga att lägsta nivån är riktig hög. Sen har ju min hud förändrats under åren. Jag har blivit känsligare vilket innebär att jag inte “tål” allt längre, som tex riktigt aktiva ingredienser och sen har jag också blivit äldre, vilket betyder att min hud behöver tex extra mycket fukt, eller mer fett.

Jag har ju också mina egna preferenser. Jag gillar tex inte starka färger på läppstift, jag föredrar neroli framför geranium, jag är inget superfan av helmatta puder och jag har ganska torrt hår som behöver ordentligt med fukt.

Tack och lov då att det inte enbart är jag som testar saker här på Naturligt Snygg! Numera har ju min systerblogg Green Beauty Squad vuxit till en grupp om 11 olika tjejer från 20-års åldern till 50 + som också testar hudvård. Så roligt! De testar hårvård, ansiktsvård och smink och de har alla olika hud, från torra och känsliga, till tåliga, kombinationshud, och mogna. Kolla in hela teamet av härliga tjejer i Green Beauty Squad här.

Jag funderar ibland på hur länge jag kommer att tycka att det fortfarande är kul att testa nytt, och ibland när jag hittar ansiktsvård som jag stormtrivs med, så önskar jag ibland att jag kunde få ta en paus. Att jag kunde få lov att använda en och samma serie produkter i lugn och ro åtminstone under ett år. Men så dyker det alltid upp något nytt som känns spännande och då känns det ändå att ok att testa nytt. Frågan är väl om huden pallar?

Något som jag inte tycker är lika roligt längre är att testa och skriva om ekologiska mascaror. Kanske för att produktutvecklingen har kommit ganska långt. För 6-7 år sen var mascarorna så himla dåliga, så då var det ju det som drev mig att testa vidare. Nu har jag hittat så många favoriter att jag är liksom nöjd. Men hey! Dyker det upp en ny spännande på marknaden kan det ju vara svårt att hålla fingrarna borta.

 

• Om du är intresserad av att läsa mina olika omdömen om ekologiska mascaror, så har jag nu lagt dem i en och samma kategori – EKOLOGISK MASCARA  – och samtliga mina olika kategorier hittar ni lite längre ned i spalten till höger under rubriken Kategorier >>>

 

• Jag har ju under året också börjat lista mina ekologiska favoriter från alla år som gått, och nu har jag gjort det lite enklare att hitta dem. Alla favoriter hittas numera under kategorin FAVORITER i spalten till höger >>>

 

• Jag har även gjort en egen kategori för EKOLOGISK FOUNDATION eftersom det är så många som är intresserade av det, och som du också hittar i spalten till höger >>>

 

• Och slutligen har jag sorterat ut EKOLOGISKT SCHAMPO OCH BALSAM i en egen kategori som också finns listad i spalten >>>

 

Hoppas ni gillar de nya kategorierna!

 

Läs mer: 

Var hittar man billig ekologisk hudvård?