Mål att uppnå: 

Kortsiktigt: Att göra mycket press och bra förberedelser för mitt boksläpp i mars. Att ge bloggen lite mer kärlek (jag känner mig nyinspirerad!). Lära mig photoshop! Uppdatera vårt badrum hemma och även fixa hallen.

Långsiktigt: Starta ytterligare ett bolag där jag och mina kollegor byter spår. Inte helt och hållet, men vi riktar fokus på något annat än enbart vår webbshop. Att jobba lite mer kreativt. Återstår att se vad vi ska hitta på! Långsiktigt är ju så klart målet också att webbshoppen ska fortsätta växa, att vi ska kunna erbjuda ännu fler härliga gröna märken på den svenska marknaden.

 

Planer: 

November: Föreläsa i dag på Acadermia och nästa vecka på Natural Products Scandinavia i Malmö. Fira min dotter som fyller 10 år! Pressfrukost med Gudrun Sjödén, pressträff på Norstedts inför vårens boksläpp, dra igång med styrketräning och arbeta med ett nytt koncept. Korr på boken.

Innan årsskiftet: Några projekt på jobbet som ska spikas, sätta ramar för ett B2B-event vi ska hålla i början av året, förberedelsearbete för boksläpp, roligt mediaprojekt som ska fixas, bjuda in till en liten julglögg på kontoret, äta julbord med mina kollegor och försöka njuta lite av svensk vinter. Fira jul med min lilla familj i Thailand. V I L A.

 

Drömmer om:

Till 2018: Ett lyckat och bra mottagande av min bok i mars, ett lyckat Green Beauty Day i maj och att saker faller på plats när det gäller framtida projekt med Naturligt Snygg. Att yogan kommer tillbaka i mitt liv och att träningen blir regelbunden som förr, att jag blir starkare (drömmer om detta varje år, haha!) men också att jag blir lugnare och får meditera mera. Drömmer också om ett mysigt sommarlov med vandring och att få hänga ordentligt med vännerna. En weekendresa med mina tjejkompisar till något trevligt ställe och en weekendresa med min tös hade inte varit fel. Och sist men inte minst: jag skulle älska att ha tid att åka på en yogaresa.

Långsiktigt: Ett hus med trädgård. Gärna med bastu. Gärna äldre med stor tomt som jag kan odla mycket på. Och många rum så att jag kan ha ett meditationsrum, ett kontor, ett gästrum, ett gym… Där vill jag jobba ifrån. Med vad vet jag inte, men jag hoppas kunna skriva någon mer bok, det vore kul. Sen drömmer jag om att få fortsätta föreläsa för det tycker jag också är kul. Jag skulle älska att jobba mer med händerna. Och jag vill öppna upp för mer spiritualitet i mitt liv. Jag vill läsa massor av böcker och träffa inspirerande människor. Jag vill lära mig nya saker. Och åka på yogaresa länge. En månads yoga, meditation, och stillhet. Kanske tom gå yogalärarutbildning när jag ändå håller på. Många drömmar!

 

Läs mer: 

• Jag kommer med ny bok i vår: “Hello Glow” 

 

English: I have some short term goals that include a few projects at work, getting som rest and hoping for a positive welcome of my new book. My long term goals include a house on the countryside with many rooms!