När du läser detta är förberedelserna för Green Beauty Day i full gång! Vi har längtat så länge efter att få arrangera den här mässan igen och vi är så glada att så många utställare har bokat in sig, och att så många redan har köpt biljett!

 

Självklart går det bara att dyka upp och köpa biljett i dörren i morgon! Här hittar du all praktisk info om eventet med karta, föreläsningsschema och länk till alla varumärken som ställer ut.

Självklart får du en ansiktsmask i dörren, och jag tar för givet att du inte kommer om du uppvisar några symptom. Jag vill ju att alla ska ha det trevligt, och även känna sig trygga.

Självklart finns det en massa härligt att shoppa! Hudvård, hårvård, smink och annat. Och självklart finns det en massa inspirerande föreläsare. Några av årets ämnen är sömn, hudhälsa, oljor, CBD, skrattyoga och gör din egen hudvård.

Jag inleder dagen 10.30 med att dels tala om min hudvårdsrutin just nu, men ni ska också få testa på ett pass med ansiktsyoga!

Hoppas vi ses i morgon!

Ni som inte kan komma, jag lär posta en del på instagram och även dela med mig av bilder på bloggen längre fram. Kolla in min instagram här @hannah.sjostrom eller kolla in hashtagen #greenbeautyday eller #greenbeautyday2021

Ha en fin helg!