Holistiska Hudvårdsveckan är ett online-event som drar igång i dag där flera av landets naturliga/ekologiska/gröna ” hudvårdsexperter” föreläsar online om olika ämnen. Jag medverkar också och på onsdag den 10 november kan du vara med på ett live-möte med mig där jag pratar om ansiktsyoga! Jag förklarar dels fördelarna med ansiktsyoga och sen visar jag också praktiskt en kort session.

De talare under veckan som jag tänkte lyssna på:

Gabriela Lexmyr, utbildad hudvårdsterapeut som jag har haft kontakt med lika länge som min blogg har funnits. Hon hjälpte mig mycket i början när jag inte visste något alls om ingredienser och hudvård. Hon var en självklar gäst på min allra första Green Beauty Day för många år sen. En fantastiskt kunnig kvinna!

Lena Losciale, också utbildad hudvårdsterapeut, aromaterapeut och driver den egna botaniska hudvårdsskolan Botany for All. Hon var en av de första jag intervjuade när jag började skriva om naturlig hudvård ca 2008. Har försökt att få Lena att komma och föreläsa på Green Beauty Day, men det har aldrig klaffat. Nu ser jag fram emot att höra henne tala.

Mari Mohlén är jag nyfiken på! Hon har många gedigna utbildningar i ryggen; fotvårdsterapeut, lärare i Qigong, MediYogainstruktör, kroppsterapeut, mindfulnessinstruktör, livsstils- och ledarskapscoach. Hon kommer att föreläsa om lymfsystemet och dess påverkan på huden. Spännande!

Ulrika Elofsson är ett annat namn som lockar. Hon som är funktionsmedicinsk terapeut, personlig tränare och kost- och hälsocoach. Hon kommer att tala om magproblem, hormonella obalanser och andra hälsobesvär.

Kul att lära sig något nytt! Och av kunniga människor som kan luta sig på olika utbildningar och gedigen kunskap. Inom skönhet finns det en del människor som hörs och syns men som egentligen inte bottnar i någon kunskap, de utgår bara från sig själva och pratar utifrån sin egen erfarenhet. Och det kan ju vara inspirerande ibland, men jag är ganska trött på det eftersom det inte ger så mycket. Men i det här programmet finns det många guldkorn!

Hoppas vi ses på onsdag! 

Här kan du köpa biljetter >>>