I dag blir jag 45 år och det känns som vanligt helt surrealistiskt att jag har levt så här länge! Men det är så jä*la härligt att åldras. Jag blir bara lugnare och lugnare för varje år, mindre ängslighet, mindre oro.

Det är också himla härligt att kvinnor som inte bara är 23 får synas i bruset. Jag gillar att det finns äldre kvinnor som bloggar, äldre kvinnor som syns i TV, äldre kvinnor som är modeller och äldre kvinnor som fattar beslut och som påverkar våra liv till det bättre.

anti_age

För ett tag sen skrev jag en artikel om att vi på Naturligt Snygg väljer att haka på skönhetsmagasinet Allures initiativ att sluta använda ordet anti-age. Här kan ni läsa den.

För det finns nämligen inget som kan vara anti-age, eller anti ålder. Vi åldras och det är inget vi kan göra åt det och det innebär inte att blir vi mindre vackra för det. Istället är vi ju pro-age! 

Det fanns en tid när det enda man förknippade med skönhet var ungdom. Eller blonda, bleka ungdomar. Tur att det finns plats för mycket annat numera 🙂

Ha en grym helg, alla!

 

English: I turn 45 today and I’m totally pro-age and not at all anti-age. Cause there’s no such thing.