Recension. Undrar om jag inte har hittat den bästa ekologiska mascaran hittills! Tack så hjärtligt Annemarie Börlind.

  • Vad: Annemarie Börlind, Mascara, 10 ml, ca 229 kronor. 
  • + Bra borste som är bred på ena hållet och smal på det andra. Borsten har mycket mascara med sig så den svärtar fransarna direkt. Jag har experimenterat lite och först borstat fransarna med den smala delen för att verkligen borsta igenom fransarna och sen har jag vänt på borsten och öst på en andra gång med den breda delen och –  eureka! Fransarna får volym, de ser ut att vara dubbelt så många och de förlängs en aning! De ser glammiga och sexiga ut, utan att för den sakens skull bli klibbiga och få en massa flugben. Släpper nästan inget under dagen. Tål flera appliceringar utan att bli hårda. Har dock inte kollat hur den står emot tårar/regn. Bra storlek för sminkväskan.
  • – Den “skvätter” lite vid själva appliceringen, så man får ha tops beredd. Borsten kunde ha varit någon centimeter längre för enklare handarbete. Innehåller phenoxyethanol.
  • Betyg: 4,5

mascara Börlind

English: This mascara from German brand Annemarie Börlind is probably one of the best natural mascaras I have tried. Gives full, thick and sexy lashes!