Ekologiskt läppstift. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag sällan bär läppstift, men jag har faktiskt så sakteliga börjat mjukna nu inför mer färg på läpparna. Jag gillar mjuka läppstift som glider ut på läpparna som läppcerat och som har en fin naturlig färg. Älskar sedan tidigare Lily Lolos läppstift och i deras nya veganska sortiment har jag hittat en ny favorit!

Lily Lolo, Vegan Lipstick – In The Altogether – är en kall rosa nyans med lyster och en hint av lila i sig – superläcker intensiv färg! Nästan som om färgen är liiiiite metallic? Konsistensen är lite segare, det är inte så behagligt mjukt som de andra nyanserna. Gissar att det är färgpigmenten som ger den där segheten. Men det är ändå inte alls obehagligt på läpparna, det bara känns tydligt att man har något på sig. Färgen är kul och passar perfekt till fest utan att den är för crazy. Riktigt bra hållbarhet! Gillar! Betyg: 4/5.

Lily Lolo, Vegan Lipstick, Undressed – är ett mjukt härligt läppstift med mycket färg, bärfärg möter rost och med ett tillägg av snygg lyster. Beskrivs som en kall mauve, och tja, det är den ju, men jag tycker den har tydlig brun hint i sig. Oavsett – en otroligt snygg färg! Detta är lite för mörkt och även lite för varmt i tonen för mig, men älskar den mjuka känslan och bra pigment. Håller länge dessutom länge på läpparna. Betyg: 4,5/5. 

Lily Lolo Vegan Lipstick, Without a Stitch – gammalrosa nyans, alltså lite rosa möter en beige hint och det är inte lika pigmenterat som de andra, utan mycket mer genomskinligt. Perfekt för mig! Ger en snygg lyster till läpparna, anar liksom lite skimmer men utan glitterpartiklar, lagom hint med färg och det passar mig perfekt! Detta kan jag ha på dagtid på jobbet men även på kvällen med en läppenna för att få lite mer glamour. Läppstiftet är mjukt och behagligt och känns bara underbar på läpparna. En ny favorit helt klart! Betyg: 5/5. 

lily-lolo-läppstift

Från vänster: In The Altogether, Undressed och favoriten Without a Stitch.