Ekologisk ansiktsbehandling. Jag vet att många är nyfikna på att testa en ekologisk ansiktsbehandling och jag har haft förmånen att testa flera fina skönhetssalonger i Stockholm. Här kommer några tips på salonger som jobbar ekologiskt i första hand:

 

Riddarkliniken. Här har jag varit flera gånger och testat behandlingar med produkter från Lakshmi och en underbar Dr. Hauschka-behandling. Här jobbar goa Ing-Marie och Ellinor. Rekommenderas varmt!

 

Althea Hudvård och Livsstil. Har du läst vår skönhetspanel har du stött på Negin som är hudterapeut och har salong på Hornstull i Stockholm. Där har jag testat behandling med Light of Nature och Maria Åkerbergs nya behandling med stamceller – fab!

 

Tant Raffa. På Södermalm huserar Liane som gör en underbar tibetansk faceliftmassage med produkter från svenska M Picaut eller Esse Organics. Här har jag testat en kur om 4 gånger, men det går också utmärkt att komma på enstaka besök.

 

Stay Natural. Här har jag gjort ett par aha-behandlingar med produkter från Maria Åkerberg med riktigt bra resultat. Men på Stay Natural som ligger på Södermalm, finns så klart fler behandlingar att välja mellan.

 

Salong Chia. Inte långt från Odenplan ligger Salong Chia som erbjuder olika typer av behandlingar med bland annat Alqvimia och Eminence Organics. Jag har testat en ansiktsbehandling i deras förra lokal, och nu har de flyttat.

 

salong_turkos Östersund

Jag har testat ekologisk ansiktsbehandling i Oslo, Köpenhamn, London och Göteborg. Skriv in orten i sökrutan högst upp så hittar du resultaten!

Och så grattis till alla er som bor i Östersund – här finns en av landets finaste ekologiska skönhetssalonger, Turkos. Läs om den här. (bilden ovan.)

 

Har du testat någon bra ekologisk ansiktsbehandling på salong i Stockholm? Eller kanske på någon annan ort som du gärna vill tipsa om? 

 

English: Here are 5 really nice beauty salons in Stockholm where you can get organic facials.