Skönhetsprodukter – övriga kategorier! Här har jag samlat några av mina favoriter när det gäller annat än ansiktsvård, hårvård och smink. Här hittar du de bästa produkterna jag har testat under 2021 som faller under övrigt, som solskydd, tillbehör och verktyg tex!

Bäst i test 2021 – övrig skönhetsvård:

patyka_solskydd

Bästa solskydd 2021:

Patyka, Body Sun Spray, SPF 30. Solskydd för kroppen. Den här tuben innehåller en något lättare mjölk som har samma härliga och fruktiga doft som ansiktsskyddet. Som en mjölk i konsistensen och lätt att smörja in i huden. Absorberas också bra, lämnar inga hinnor alls och känns enbart skön och fräsch på huden. Håller huden skyddad och passar även bra i ansiktet. Den här är en ny favorit! Betyg: 5/5. 

GILLAR OCKSÅ: 

Patyka, Body Sun Spray, SPF 50. Solskydd för kroppen. Här är samma typ av solskydd fast med spf 50. Och den är grym! Har aldrig varit med om ett solskydd på SPF 50 som är så lätt och smidigt att massera ut i huden. Samma ljuvliga doft och det sitter bra på huden utan att kännas klibbigt eller kladdigt. Patykas solskydd är mineralbaserat, säkert för den marina miljön, utan nanopartiklar och dessutom vattenresistent allihop. Betyg: 5/5. 

mantle-balm

Bästa salva 2021:

Mantle, The Calm Balm. Svensk multisalva med CBD-olja som verkligen är allround. Jag använder den varje natt på läpparna, men den funkar också på vinterkalla kinder, nagelband och irriterad hud. Lugnar, återfuktar och skyddar huden riktigt bra och har en härlig klibbig och lite oljig konsistens, som en riktigt fet och go salva! Betyg: 5/5.  

Imse Vimse

Bästa tillbehör ansikte 2021:

Imse Vimses ansiktsrondeller och ansiktshanddukar har varit så himla härliga att använda. Jag har ganska många hemma, men dessa tycker jag bäst om. De har mjuk frotté på ena sidan och det ger huden en fin peeling, som är skonsam och samtidigt blir huden ordentligt ren. Betyg: 5/5. 

Vanilla Lip Care

Bästa läppbalsam 2021: 

I+ M Naturkosmetik, Vanilla Lip Care. Härligt läppbalsam som doftar ljuvligt av vanilj! Lite trögt i konsistensen, men mjukt och fint på läpparna.  Läppbalsamet kommer i ett zero-waste-rör i papp som funkar och som inte blir så sunkigt. Grym effekt på läpparna, håller dem mjuka och återfuktade länge. Betyg: 5/5. 

GILLAR OCKSÅ: 

Burt’s Bees, Honey Lip Balm. Klassiskt läppbalsam som är mjukt men ändå fast och har en fin doft av honung. Härligt på läpparna, och håller dem mjuka hela dagen!  Betyg: 5/5. 

jalo-guasha-sten

Bästa verktyg för ansiktet 2021:

Yin Your Skin, Jalo, gua sha sten.Vacker, stora och ganska tung sten i bian, som heter Jalo. Denna använder jag för gua sha massage i ansiktet och den är så himla bra. Lätt att hålla i, mångsidig och elegant. Den här täcker alla dina gua sha behov helt klart! Och den är ju så elegant! Betyg: 5/5. 

iris_hantverk kroppsborste

Bästa verktyg för kroppen 2021:

Iris Hantverk, kroppsborste, badborste Lovisa. Den här borsten är fantastisk att ha som kroppsborste när man gör torrborstning! Den är så otroligt fin också, det känns så härligt genuint med en handgjord borste i trä och med tagel. Den har alldeles lagom med riv och hjälper till att göra huden mjuk och smidig. Älskar! Betyg: 5/5. 

Bästa rumsdoft 2021

Baldini, Feelwald, Bio Raumdoft. Det här setet med doft-diffuser har jag inte hunnit fotografera under året, och heller inte ens skriva om. Nu är det tyvärr slut på doften men jag kommer definitivt att köpa detta igen. Det är alltså en rumsdoft med doftpinnar som doftar ljuvligt! Skog, cypress, gran och en! Ljuvligt! Bra pris dessutom! Betyg: 5/5.