Bästa ekologiska dagkräm

M Picaut, Cocoon Cream. Skön, lite oljig salva med smidig konsistens och underbar att smörja in i huden. Mjukgör direkt och liksom cocoonar in huden – omsluter den med sina vårdande oljor. Den är “rik”, lugnande och funkar lika bra på dagen som på natten. Doftfri, så perfekt för dig som är känslig.

Jag gillar också Dr Hauschkas Rose Cream. (5 i betyg!) 

Weleda Primrose Face Care

Bästa ekologiska nattkräm

Weleda, Evening Primrose Night Cream. (Tuben längst till höger.) Halvtjock vit kräm som är riktigt härlig på huden. Återfuktar snabbt och dagen efter vaknar man med mjuk och stunsig hud. Behöver ingen hjälp med en olja under, utan står på egna ben. En riktigt bra nattkräm!

Weleda Primrose ansiktsvård

Bästa ekologiska ögonkräm

Weleda, Evening Primrose Eye & Lip Cream. (Den lilla tuben i mitten på bilden.) Härligt rik kräm som doftar ljuvligt av kardemumma och magnolia. Den är helt underbar under ögat! Jag tar den till natten och vaknar dagen efter helt slät och fräsch. Funkar lika bra till dagen. På läpparna känns den också riktigt bra och återfuktar fint.

Luxsit Soothing Serum

Bästa ekologiska ansiktsolja

Luxsit, Soothing Serum. Härligt gul olja som doftar behagligt av både havtorn och sesamolja. Lättflytande, absorberas bra och ger huden fantastisk lyster. Återfuktar, mjukgör, balanserar och lugnar. Har hjälpt till att återställa min hud som krånglat och gjort den bättre än någonsin.

Läs mer:

• Hannahs favoriter 2014. 

 

English: Here are some of my favourite organic products for the face that I tried during 2015.