Bästa serum: 

Suki, Pure facial moisture: balancing, 15 ml, 365 kronor. En liten söt ansiktsolja som jag har använt både morgon och kväll och den har verkligen hjälpt min obalanserade hud. Gör huden elastisk och mjuk och förminskar porerna synbart. Dryg och ett utmärkt underlag till mineralfoundation då huden i princip bara glöder (eller glows som är ett bättre uttryck). Världsklass.

Bästa dagcreme:

Pukka Ayurveda Skincare, Deep Moisture Day Cream, 50 ml, ca 249 kronor. Doftar himmel av neroli – riktigt lyxigt! Lätt konsistens på en vårdande creme med sheasmör. Dryg, här behövs bara en gnutta, särskilt om man har olja under. Återfuktar huden ordentligt och håller den mjuk och fin länge. Funkar också jättebra utan olja under. Helt klart en av de bästa dagcremerna jag testat.

Bästa nattcreme:

Lavera, My Age Regenerative Night Cream, 30 ml, 282 kronor. Härligt klibbig och tjock creme som är underbar att smörja in sig med. Suverän pumpflaska som doserar bra, så det blir aldrig något spill. Det känns direkt att denna creme vårdar och verkligen tar hand om huden. Slätar ut, ger fantastisk lyster och ökar elasticiteten. Doftar fräscht och är väldigt dryg. Ett kap!

English: These three products are my favourites from 2011 when it comes to facial care.