Bästa ekologiska foundation

Vapour Organic, Atmosphere Soft Focus Foundation, nyans 115. Lös, seg kräm som är lätt att applicera och som lätt smälter in i huden. Ger supersoft hud, med satin känsla och med en utjämnad snygg hudton. Suverän hållbarhet, återfuktar huden och håller den mjuk hela dagen.

Jag gillar också: Absolution, La Crème de Teint

Rms Beauty Lip Shine Bloom

Bästa ekologiska läppglans

Rms Beauty, Lip ShineBloom. Fast läppbalsam som glider lätt och ger lagom med färg. Bloom är en klar lite gammelrosa färg med en hint av skimmer. Älskar den eftersom den inte skriker av färg, men ändå ser det väldigt chict ut och ger lagom med glans. Känns mycket bra på läpparna – torkar inte ut. Doftfritt vilket är skönt.

Gillar också Neal’s Yard Remedies, Lip Gloss, Bayberry. 

une_mascara

Bästa ekologiska mascara

Une, Volume Liner Mascara, 6 gram, 175 kronor. Tack vare den innovativa borsten blir det en fin eyeliner-effekt vid fransrötterna som också bidrar till volym. Mascaran har en diskret doft, ger bra längd och har bra hållbarhet. Så man får långa sexiga fransar med mycket volym! (Betyg: 4,5.)

Gillar också Une Eyes Only.

Maria Åkerberg bronzer

Bästa ekologiska bronzer

Maria Åkerberg, Kompakt puder, Sun Kissed. Fin dosa med ett härligt bronsfärgat puder med satin-lyster, alltså inga stora skimmerpartiklar. Bra pigment som har bra hållbarhet. Ger jättefin solkysst färg som gör att man ser otroligt fräsch ut på ett kick!

rms living luminizer

Bästa ekologiska highlighter

Rms Beauty, Living Luminizer. Highlighter i krämform i en snygg liten glasburk. Ljus, genomskinlig i färgen med små snygga skimmerpartiklar i sig. Ger ett snyggt glow, bra hållbarhet, dryg och är lätt att använda. Den bästa highlightern jag har testat!

English: Here are some of the best organic makeup products that I have reviewed during 2015.