Färg för ögonbrynen. Minns ni att jag gick och gjorde så kallad microblading på mina bryn? Alltså – vilken skillnad! Ni måste läsa här. Men trots att jag har fixat brynen från typ obefintliga till att det finns nåt, så behöver jag fylla i dem med färg och det går riktigt snabbt, det är inte lika jobbigt längre när jag nu har definierade bryn att följa.

Den här dyrgripen är en pomad för ögonbrynen och den är inte enbart bra för att få färg och definition, den vårdar också huden.

 

Plume, Nourish & Define Brow Pomade, 495 kronor. 

Den här lilla burken innehåller en ganska lös kräm, som inte är en kräm, men kanske en typ av pasta? Lite svårt att beskriva, men inte ett fast vax, utan mer löst men inte en salva heller. Jag var lite nervös i början eftersom jag trodde att färgen inte skulle fästa och kanske typ ramla/suddas ut av. Men det gör den inte, och den har bra pigment, men eftersom konsistensen är så lös (tänk en lite blötare krämig ögonskugga) så trodde jag att färgen lätt skulle smeta ut sig och liksom flyta ut i brynet.

Men det gör det alltså inte, och självklart ska man inte hålla på att pilla och gnugga sig på ögonbrynen heller! Jag tar lätt upp lite färg med den medföljande borsten och nyansen är helt perfekt! Brun/grå och heter Taupe men denna finns i flera olika nyanser. Man målar med borsten och fyller liksom i brynen så att brynen dels ser mörkare och fylligare ut, men man målar ju också på själva huden mellan brynen. Det ger ett riktigt snyggt och naturligt resultat. Det gäller att vara lätt på handen och inte ta för mycket så att det ser “målat” ut, utan istället bygga på om man behöver mer. Man kan alltid använda borsten också för att fixa till mängden.

Detta är en grym färg eftersom den har så bra pigment, trevlig konsistens, grym hållbarhet och perfekt nyans. Dessutom är den dryg, den här lilla burken kommer att räcka minst i två år! Jag gillar också borsten som kommer med, för den har en liten borste (spolie) på ena sidan, och den kan man använda för att borsta upp brynen innan man målar dem, sen vänder man på den och använder själva penseln för att applicera färgen. Grym! Känns verkligen som att de har tänkt igenom den här dyra lilla saken. Betyg: 5.

plume_eyebrow pomade

Läs mer: 

• Kolla in mina nya ögonbryn! 

 

English: I’m totally in love with this all natural eyebrow pomade from Canadian brand Plume! Love it!