Så var det dags för ännu en födelsedag att fira – bloggen Naturligt Snygg som jag startade för 8 år sen! Headern ovan är från 5 år sen kanske?

På ett sätt känns det som om jag har bloggat i 20 år, på ett annat sätt känns det som om jag har bloggat i 6 månader. Väldigt olika känslor, hehe!

Jag brukar få frågor om hur jag kom att jag skulle starta bloggen, hur jag orkar hålla på osv. Jag gissar att det är lite som en personlig relation, fast jag har den med er läsare och det ju är klart att vi hänger ihop. Jag tankar inspiration från er, och kanske får ni lite tips och inspo från mig?

Inför varje födelsedag brukar jag gå tillbaka i arkivet och läsa mina första blogginlägg från hösten 2009 och så fnissar jag lite när jag ser väldigt fula bilder som denna:

handtvalar-1024x768

Fotad i vårt badrum en sen eftermiddag utan bra naturligt ljus och med taklampan tänd = helt gult ljus. Och så lite hafsigt uppställda flaskor på en dammig fönsterkarm. Inte fasen kan detta ha varit inspirerande?! Höhö. Tur att jag har utvecklats när det gäller det visuella…

Det finns mängder med gamla blogginlägg som saknar bilder som jag inte hittar längre, och en del recensioner är så dåliga med knappt någon nyttig info alls. Skulle ni upptäcka något som ni tycker jag borde göra ett omtag på – maila mig!

hannah-sjostrom

Jag hittade en enda bild på mig från 2009 och den är från när jag minglar på ett hår-event tillsammans med min kompis Marcella. Vad ung jag ser ut! Som en liten plutt. Intressant dock att håret är på väg åt exakt denna frisyr igen. :)

 

Ja, tiden går, man utvecklas, man lär sig nytt och man förändras. Jag firar i dag med kaffe och raw-fika tillsammans med mina kollegor på Naturligt Snyggs kontor (trodde man ju inte att man skulle skriva i en bloggpost någonsin) och satsar på flera års bloggande till!

 

 

PS – här kan du följa mig via instagram för mer behind the scenes!

 

English: My blog turns 8 years old today! Found some old pics… :)