I morgon är det dags för mig att åka till Älvsjö och gå på hälsomässan Allt för Hälsan. Och jag säger grattis till de fem vinnarna som får gratisbiljetter till mässan och som var med i min tävling:

Nina, Margareta, Johanna, Katja och Liina – stort grattis!

Deras plan för hudhälsan i höst är bland annat stressreducering, djupandning, testa mer ekologisk hudvård, tillföra fukt inifrån och utifrån och att träna regelbundet. Kommer bli en glowig höst – det hör ju jag!

Många gör ju planer för sin träningshöst eller planerar resor och annat, men jag tror väldigt få gör några planer för hur de ska ta hand om sin hud. Man tar den ibland lite för given, tycker jag. Den ska liksom bara uppföra sig. Men vet ni, den svarar väldigt snabbt på de insatser man lägger in, som kost, sömn, en bra hudvårdsrutin.

olja_invartes

Och nu är det många som hör av sig och är torra och strama i huden. Även jag upplever att huden plötsligt är fuktfattigare. Men det är ju inte så konstigt. Det är ju en kallare och torrare årstid. Mitt bästa tips är som vanligt att tillföra fett inifrån. Finns ingen kräm i världen som kan rädda din hud om du är uttorkad på insidan. 

Läs mer om det här.

 

Lite om det går jag in på under min föreläsning i morgon. Hoppas vi ses då, vore så kul om ni kom förbi:

Vad: 4 steg till glow 

När: Kl 11.45 – 12.15. 

Var: Pratbubblan 

 

Här är hela programmet till mässan.

Jag lovar att återkomma med rapport efter helgen!