Så här går det när vi ska ta en “fin familjebild” tillsammans :) Förra nyåret firade vi i Thailand och vår dotter var grymt besviken på mig och min man när vi somnade vid 23 och hon inte fick vara vaken till kl 24. I år sitter vi på planet hem från Kanarieöarna, så det blir nog inte så mycket party i år heller…

I vilket fall! Stort tack till alla som jag har samarbetat med under året på bloggen. Tack till alla gröna företag som ställt upp med produkter till tävlingar till mina goa läsare, tack till alla företag som skickat mail och produkter så att jag kan testa och berätta om nyheter för mina goa läsare. Tack till alla som fixat bra erbjudanden till mina goa läsare, som låtit sig intervjuas, svarat på frågor och skickat bilder.

Och tack till alla goa läsare som kommenterar, kommer med feedback och stannar mig på stan och säger hej! Utan er – ingen blogg! Och stort tack till alla nya läsare som hittat hit under 2014, trodde kanske inte att bloggen skulle kunna växa så mycket mer, men tydligen går det utmärkt! :) Det har verkligen varit ett rekordår!

Gott Nytt År! 

PS: Julrean fortsätter i shopen!

English: Thanks to all my readers all over the world – thanks for popping by and coming back! Happy New Year!