Presenteras i samarbete med Glyc 

De senaste tre åren har det börjat smyga på sig en stel känsla i kroppen. Särskilt när jag har suttit still länge och sen ska resa mig upp. Det knakar och knastrar och jag har inte känt mig så rörlig. Sen kan jag så klart alltid mjuka upp mig själv med ett yogapass här hemma, men det har generellt känts betydligt stelare i kroppen. Som yogalärare har det varit lite utmanande, att känna av stelheten, nästan som ett litet motstånd i kroppen.

Förra året fick jag testa kosttillskottet Glyc Boost som innehåller bland annat nypon, gurkmeja, grönläppad mussla, zink, vitamin c och svartpeppar. Dessa ingredienser hjälper till att bevara hälsosamma och rörliga leder, och stödjer ledernas flexibilitet.

Och ja, det stämmer! Jag märkte effekt efter ett par veckor, kroppen kändes betydligt mindre stel, mycket smidigare och mjukare. Jag brukar sällan märka sån tydlig effekt av olika kosttillskott, men blev väldigt glatt överraskad. Jag hade ett uppehåll av Glyc Boost under sommaren och tidig höst och började känna av stelheten igen (för mig främst i ben och höfter) och efter att ha knaprat dessa igen under 2 veckor kändes jag mjukare igen. Perfekt smidighet för yogamattan. Så tried & tested & approved 2 gånger om!

glyc_boost

Som ni vet gör jag ganska sällan samarbeten på bloggen, främst för att jag är petig, men också för att jag sällan har tid. Men så ibland dyker det upp saker som passar mig så himla bra och som jag tycker om och som jag varmt kan rekommendera. Jag har redan tipsat flera kompisar om Glyc Boost och flera av dem är lika nöjda som jag = hejdå stela leder! Känns som att detta kosttillskott kommer att hänga med mig länge!

glyc

Företaget som gör Glyc Boost, Octean, är svenskt och de har fler tillskott i Glyc-familjen; Sharp för att öka mentala fokuset (Och det funkar också! Nu när jag jobbar är det mycket lättare för mig att hålla mig fokuserad längre perioder, jag tappar inte tråden lika lätt och har lättare för att göra klart saker), Original och så Active som jag inte har testat ännu. Spana in deras utbud här.