Jag lekte lite med ett par av de nya glitterlacken från Kure Bazaar nyligen. Passar perfekt till säsongens fester och jag lär definitivt ha glitter på naglarna till nyår!

Kure Bazaar glitterlack

Här ser ni en beige nyans som heter Cappuccino och över den har jag målat ett lager med nyansen Diva som har roséguldfärgade glitterpartiklar. Glitterlacket blir lite som ett överlack, och har bra hållbarhet. Dessa naglar höll sig snygga en hel vecka, och det är ingen katastrof om det flagar lite, det märks inte, tack vare glittret.

kure bazaar

Här ser ni den väldigt fina varma, nästan aprikosa färgen på Diva. Själva lacket är genomskinligt och partiklarna är ganska stora. Det var heller inga problem att ta bort lacket, en del glitterlack är ju så svåra att ta bort att man måste ta till våld.

Kure Bazaar Diva

På ring- och lillfinger har jag inget underlack och just Diva ser faktiskt bra ut utan underfärg.

Kure Bazaar Disco

Här har min dotter testat glitterlacket Disco som har en genomskinlig bas med små multifärgade glitterpartiklar. Som ni ser blir detta inte lika effektfullt utan någon färg under.

Kure Bazaar

Här har jag målat två lager med lack från vänster: Macaron (ljust pastell rosa), med ett lager Diva över, sen ett matt lila lack som heter Phenomenal med ett lager Disco över och längst till höger två lager bubbelgumrosa, Melrose med ett lager Disco över. Här hittar du Kure Bazaar.

 

English: I played around with the new glitter nail polishes from French brand Kure Bazaar. Love the rosé gold coloured shade Diva!