Fran Johnson från Neal’s Yard Remedies till vänster, med Deliciously Ella.

 

Green Beauty Day. Nu har jag börjat finlira kring föreläsningsschemat på vår gröna skönhetsdag Green Beauty Day den 6 maj.

Jag är så glad att kunna presentera den första föreläsaren Fran Johnson! Hon är produktutvecklare på brittiska kultmärket Neal’s Yard Remedies. Och även kvinnan bakom den storsäljande serien Frankincense Intense (dagkrämen och ögonkrämen hamnade på min årsbästalista).

Hon har dessutom varit med och tagit fram de nya produkterna med wellness-profilen Deliciously Ella. Kolla in filmen nedan så får ni se mer av Fran.

 

 

Green Beauty Day är en heldag om hållbar skönhet som vi arrangerar den 6 maj i centrala Stockholm. Förutom ett 20-tal utställare – ta med plånboken, man får shoppa loss! – har vi ett program med föreläsare under dagen. Och på eftermiddagen delas även Organic Beauty Awards ut.

 

Här kan ni läsa mer om Green Beauty Day.

 

Och här finns det biljetter att köpa – tyvärr är premiumbiljetterna redan slutsålda, och de garanterar plats på föreläsningarna, men vi räknar inte med att alla föreläsningar blir fullbokade, så det lär finnas lediga stolar.

 

English: So happy that Fran Johnson from Neal’s Yard Remedies is coming to speak at our Green Beauty Day in Stockholm in May!