Ekologiska ansiktsvatten. Svenska märket Bare Origin gör naturlig hudvård med ekologiska ingredienser och med inspiration från hela världen. Bland produkterna märks bland annat arganolja från Marocko och så denna underbart fina duo av ansiktsvatten:

 

Bare Origin, Linden Flower Toner är en face & body mist som doftar helt otroligt! Lindblomman doftar ljuvligt och just dessa lindblommor är “vildfångade” från Bulgarien. Kommer i en fin glasflaska som är helt svart, och som sprayar ut ett fint regn. Jag gillar detta eftersom det återfuktar huden, stramar upp det lite lätt och känns otroligt fräscht. Jag sprayar på huden efter tvätt och sen blir det perfekt att applicera serum/olja efteråt. Doften känns välgörande även för sinnet – lugnande men också positiv 🙂

 

Bare Origin, Pure Rose Toner, är en face & body mist (tänk vad fräscht att spraya sig med efter en lång dag i solen i sommar!) som också doftar ljuvligt. Älskar ju rosenvatten generellt och detta är riktigt fint. Samma fina flaska, samma fina sprut och så ett superfint rosenvatten som kommer från vildfångade rosor från Marocko. Verkar direkt återfuktande, men också lugnande på huden. Känns ljuvligt på huden efter tvätt och hjälper till att återställa pH-värdet i huden, så det verkar balanserande.

 

Läs mer: 

Beauty-battle: ekologiskt ansiktsvatten