Krämfoundation. Älskar en krämig foundation så länge den är lätt att applicera och inte täcker för mycket så att ansiktet “muras in” och det blir kakigt. Men dessa! Så bra!

 

Lily Lolo, Cream Foundation, Cotton. 

Detta är den ljusa nyansen som jag har på vintern och som ni ser högst upp i bild. Den är neutral i sin underton, så passar de flesta och som ni ser har den gått varm i vinter. Appliceras enklast med en liten borste – då blir det så bra och går så snabbt. Denna smälter verkligen in i huden! Lagom täckning, korrigerar precis så mycket som behövs och känns varken för torr/pudrig eller för oljig/blank. Den är bara bäst!

Lily Lolo, Cream Foundation Cashmere. 

Denna mörkare nyans är perfekt nu på sommaren men jag har haft den redan under våren. Den är också neutral som ni ser, kanske något liiite varmare. Samma härliga konsistens, som en fast kräm som är lätt och som bara blir så snygg på huden. Jag älskar denna på sommaren, för man blir inte helt blank, utan bara så snygg och naturlig utan att det blir för torrt så att det fastnar i linjerna. Sommar- och vårfavoriten!

 

Lily Lolos krämfoundations finns i fler nyanser – du hittar dem här >>>