Serum för ögonfransar. Minns ni när alla serum för att få längre ögonfransarna kom? Vissa som var svindyra, andra fungerade inte alls och några som var faktiskt hälsofarliga. Amerikanska märket Lashfood gör en fransnäring som är ekologiskt certifierad, den enda som jag känner till som är det – och som är min favorit! (Inte så konstigt, haha!)

Jag har testat denna och kan verkligen rekommendera den – för att den funkar! Den har en liten pensel som ni ser och varje kväll innan läggdags målar man ut lite näring längs övre fransraden och detta gör man VARJE kväll och redan efter 3 veckor märks det och efter 6 veckor har det VERKLIGEN hänt saker! Jag fick höra efter att jag använt denna första gången att jag hade superfina fransar. Funderar starkt på att ge mig själv en ny i present snart.

För mig känns fransarna dels stärkta, tjockare och fylligare på något sätt, och dessutom känns de längre. Inte en halv centimeter eller så, men väl så pass mycket att det både syns och märks. Detta är en dyr produkt, men den är matad med massa näringsrika örter och hemliga patenterade – och ekologiskt certifierade! – ingredienser som ger ett resultat. Lovar!

Här hittar du ekologisk fransnäring från Lashfood. 

Recension: brynserum från Browfood – som fungerar