Ekologiskt ansiktsvatten. Nu när jag sitter inne mycket och jobbar hemma har jag alltid ett ansiktsvatten på köksbordet nära till hands. Jag har flera favoriter men just nu måste jag lyfta denna guldklimp från Patyka! 

 

Den heter Essential Lifting Lotion som jag gissar är en typiskt fransk grej att kalla det för. Det är tredje och sista delen i rengöringsritualen från Patyka men självklart står den mycket bra på egna ben. Och det bästa med detta ansiktsvatten? Doften! Och effekten. Jag har känslig hud, och klarar inte av för mycket aktiva ingredienser men detta är tydligt effektivt, lyfter liksom huden samtidigt som det återfuktar bra. Ansiktsvattnet innehåller prebiotika och hyaluronsyra och det mättar huden så himla bra. Men doften lyfter hela upplevelsen! En av de mest ljuvliga dofterna som jag har upplevt när det kommer till ansiktsvatten. Det är så himla lyxigt att sitta där framför datorn och ta en mikropaus med denna mist!

Om ni vill unna er en riktigt bra rengöringsritual så är Patykas oljerengöring också fantastisk, man kan skippa rengöringsmoussen, även om den också är väldigt bra, och sen avslutar man med denna mist. Perfekt!

Patyka, Essential Lifting Lotion – hittar du här. 

 

Läs mer om hela double-cleanse-upplevelsen från Patyka: 

Testar double cleanse med produkter från Patyka