Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela att det franska sminkmärket Une kommer att stoppa sin produktion och försvinna som varumärke från Sverige. Flera av er har mailat och frågat, och ni har säkert sett att de har sålts ut på flera Åhlénsbutiker och även flera webbshopar har börjat sälja ut deras produkter.

Beskedet vi har fått från den svenska distributören är tyvärr att märket försvinner. Une ägs av den stora jätten Coty, som har skickat ut ett meddelande som trots allt är lite otydligt – så vem vet? Une kanske kan återkomma på marknaden längre fram i en annan form?

Under tiden får vi bara sörja världens bästa mascaror och även riktigt bra andra produkter. Tro mig – jag dammsuger marknaden nu efter rimliga ersättare. Och som tur är har vi några mascaror kvar i lager än så länge. Snyft!

 

Luxsit Organic Care

Det är också med sorg i hjärtat som jag måste meddela att de svenska märkena Luxsit och Naturligtvis har gått i graven. Jag har känt grundarna nästan sedan begynnelsen och älskat alla deras produkter men ibland blir det så här – företag läggs ned, man slutar göra det man har gjort, och kvar står jag och gråter en skvätt.

Luxsit och Naturligtvis var två fantastiska svenska varumärken som jag kommer att sakna enormt!

 

English: I’m so sorry to say that French brand Une will stop it’s production, and that the Swedish brands Luxsit and Naturligtvis also are gone from the market.