Naturligt puder. Detta är ett färgat puder från Rms Beauty som kan användas för sig själv direkt på huden, men också på en foundation för att ge extra bra täckning. Det heter Tinted “Un” Powder och kommer i 3 olika nyanser.

Pudret absorberar olja vilket är perfekt för dig som tycker att foundation blir för blankt. Samtidigt blir det inte torrt och “pudrigt” på huden, det nästan smälter in i huden.

Rms puder

Detta är nyans 2-3, alltså mellannyansen. Den passar mig bra, trots att den ser lite mörk ut – den blir inte så här mörk på huden. Hålen i burken är väldigt små, så det kommer ganska lite om man inte skakar ut ordentligt. Vilket är bra, så att det inte åker puder över hela badrummet när man öppnar förpackningen.

rms powder

Det är kanske svårt att se, men pudret är extremt finfördelat, vilket gör det lätt att arbeta med. Det blir inte kakigt i huden, det blir mer som en snygg matt finish. Samtidigt är det lätt att pudra på mer, antingen med puffen eller med en borste.

Eftersom det är så finfördelat lägger det sig heller inte i några linjer. Det är fritt från talk, och är baserat på silica och järnoxider.

Nyans 01 passar ihop med Rms foundation “Un” Cover Up i nyanserna 00 + 11.

Pudret i nyans  2-3 passar foundation i nyanserna 22 + 33.

Pudret i nyans 3-4 passar för dig som använder “un” cover up i nyanserna 33 + 44.

 

Pudret hittar du här.

 

Läs mer: 

• Recension av Foundation “un” cover up från Rms Beauty.

• Recension av Volumizing Mascara från Rms Beauty.

• Recension av rouge och läppfärg, Lip2Cheek från Rms Beauty.

 

English: I really love this tinted powder from American brand Rms Beauty. It works well on its own, but is really useful to create more coverage over the Rms foundation. Fine, light and easy to use.