Ekologisk färgad dagkräm. Svenska Estelle & Thild har lanserat en dagkräm som är färgad, så den fungerar som en lätt foundation. Är det en BB-Cream? Nä, Estelle & Thild tycker inte det, eftersom den inte innehåller någon uttalad spf. Dock innehåller den titandioxid som skyddar mot solen på naturligt vis.

 

  • Vad: Estelle & Thild, Bio Hydrate All-In-One Tinted Moisturizer, Light, 50 ml, 299 kronor.
  • + Kommer ur en airless pumpflaska, ganska lös i konsistensen och först ser den alldeles för ljus ut, men den anpassar sig så smidigt till hudtonen. Den känns också riktigt återfuktande, lägger sig inte i konstiga hinnor eller blir smulig. Den bara smälter in i huden och ger en fin utjämnad hudton. Ger inte full täckning. Riktigt bra hållbarhet. Huden blir liksom skyddad av en fukthinna under hela dagen, klarar ett yogapass på kvällen utan problem. Doftar riktigt fräscht och gott och ger huden ett hälsosamt diskret glow. Dryg, klicken som ni ser nedan räcker väldigt bra till hela ansiktet. Funkar med pensel men är lättast att applicera med fingrarna. Funkar över en ansiktsolja eller ansiktskräm – eller båda! – och för sig själv direkt på huden. En riktig favorit för att den är så lätt och smidig att använda.
  • – Kommer bara i 2 nyanser.
  • Betyg: 5/5. 

estelle-tinted

English: This tinted day cream from Swedish brand Estelle & Thild is fab! Locks in moisture, easy to apply, gives a natural glow to the skin and just feels great!