Ekologiska läppstift. Juice Beauty har många läpprodukter i sitt sortiment och det kan vara lite svårt att välja. Gwyneth Paltrow som är chef över sminket verkar verkligen gilla att fokusera på läppar. :) Jag lånade vår praktikant Emmas arm och målade lite på den så att ni ska få kolla lite närmare på några av läppguckorna:

juice beaty_satin_lip cream

Satin Lip Cream är ett mjukt och vårdande läppstift som kommer i snygga hylsor i metall. Just dessa två nyanser heter:

Blush – som är en fin nude-färgad sak med lite aprikos/rosa hint. Otroligt snyggt och smickrande för en sån som jag som inte vill ha fokus på läpparna.

Syrah – är en lite mörkare bärig och vinfärgad, typ mörk gammelrosa. Också en otroligt snygg nyans och lite mer “mogen” typ, om man får säga så. Också väldigt användbar.

Dessa är inte superpigmenterade, utan passar dig som vill ha något mjukt och härligt på läpparna som också ger färg. De har bra hållbarhet, de sitter liksom länge på läpparna tack vare att de innehåller vårdande oljor och vaxer. De kommer i många snygga nyanser och jag kommer absolut att behålla dessa två i min sminkväska.

juice beauty_lip crayon

Luminous Lip Crayon är en penna med ett mjukt härligt stift som är väldigt enkelt att applicera på läpparna. Mjukt och härligt och med bra pigment. Ger lite glans till läpparna, detta är alltså inga matta pennor, utan de ger snygg lyster. Tycker dessutom att de doftar riktigt trevligt, lite pudrigt typ.

Catalina – heter nyansen överst, den klara kalla rosa nyansen. Otroligt smickrande och söt och inte så poppig som man kanske tror först. Glider lätt ut på läpparna och ger en skön känsla och inget kli i halsen.

Laguna – är en lite mörkare, mer nude-aktig och bärfärgad nyans som är jättesnygg. Den ger lite My Lips But Better- feeling, och beroende på din egen läppfärg som lyser igenom så ger den så klart olika resultat.

 

Dessa gillar jag jättemycket! De kommer i så många fina nyanser som alla är “safe” och väldigt användbara. Passar dig som vill ha något lite roligare i sminkväskan, och som ändå inte vill ha jättemycket läppfärg. Tycker dessutom att de sitter bra länge och känns mjuka och sköna på läpparna.

juice Beauty_Liquid lip

Liquid Lip är precis som det låter, ett flytande läppstift som är lätt i konsistensen och känns lätt på läpparna, efter att de har torkat känns de knappt. Men man får vara lite noga när man applicerar, för de flyter lätt utanför. Det går inte att i all hast måla på som man gör med ett vanlig läppglans. Dessa är perfekta för dig som gillar färg och vill ha en färg som sitter länge.

Apple – är en stark hallonrosa nyans som nästan är lite röd men ändå inte. Klar och tydlig och perfekt när man vill ha mycket färg på läpparna. Inget för mig, men otroligt snygg på den som vill vara lite modig. Den är döpt efter Gwyneths dotter Apple.

Gwyneth – är som namnet antyder hennes egen nyans som inte är lila, inte heller aubergine, utan det som kommer närmast är nog magenta. Alltså en slags cerise-rosa-lila-vinröd. Kanske plommon? Hehe, inte så lätt att beskriva färgen men den är otroligt snygg. Vi har testat den här på jobbet och den passar faktiskt alla! Sen gäller det bara att våga bära upp den :)

Detta är alltså en riktigt bra pigmenterad produkt som ger viss glans, men inte lika klibbig som ett läppglans och är mer som flytande läppfärg. Hållbarheten är jättebra på dessa två nyanser och jag förstår att Gwyneth ville ha den här produkten – passar ju verkligen på röda mattan!

juice_beauty_swatches

Från vänster: Laguna, Catalina, Gwyneth, Apple, Syrah och Blush. Otroligt snygga läppfärger från Juice Beauty.

 

Läs mer: 

• 5 i betyg till Juice Beautys flytande foundation. 

 

English: I really love these different lip colors from American brand Juice Beauty. My fave? The Lip Crayon in shade Laguna and the Satin Lip Cream in shade Blush. Safe Nude-surfer? Moi?