Den 6 maj smäller det! Då är det dags för Green Beauty Day, en heldag om grön skönhet i Stockholm. Under dagen föreläser flera personer inom den gröna skönhetsvärlden och först ut är duon på bilden:

Ivan Valencia som länge har arbetat med ekologisk hudvård, samt Emma Bergqvist, ekologisk hudterapeut och marknadschef på Weleda. Tillsammans föreläser de under rubriken:

 

Lifting, Efficient & Purifying – ingrediensnörderi på hög nivå

En intressant och kunskapsspäckad föreläsning som tar din kunskap inom hudvård till nästa nivå. Vi lyfter fram de mest spännande och kontroversiella ingredienserna och dess verkan för huden. 

Passa på att bli upplyft, få hjälp att rena/rensa i djungeln av ekologisk hudvård och få tips om effektiva produkter med verksamma ingredienser.

Spännande!

Green Beauty Day är en heldag om hållbar skönhet som vi arrangerar den 6 maj i centrala Stockholm. Förutom ett 20-tal utställare – ta med plånboken, man får shoppa loss! – har vi ett program med föreläsare och på eftermiddagen delas även Organic Beauty Awards ut.

 

En annan spännande föreläsare på Green Beauty Day är Fran Johnson som är produktutvecklare på anrika Neal’s Yard Remedies. Läs mer om henne här.

 

Och här kan ni läsa mer om Green Beauty Day.

 

Och här finns det biljetter att köpa – tyvärr är premiumbiljetterna redan slutsålda, och de garanterar plats på föreläsningarna, men vi räknar inte med att alla föreläsningar blir fullbokade, så det lär finnas lediga stolar.

 

English: So happy to have this duo giving a speach at Green Beauty Day in Stockholm in May.