Ekologiskt smink. Har ni sett dessa nya härligheter? Det är en kombi-produkt; läppfärg och krämrouge i ett från Zuii Organic. Lip & Cheek Cream kommer i fina diamantformade små dosor – väldigt piffigt! – och i sex olika superfina nyanser. Kolla in dem närmare här. (Om ni följer mig på instagram har ni säkert sett mina insta-stories när jag testar dessa :)

estelle_thild_brightening_serum

Ekologisk hudvård. Svenska Estelle & Thild har lanserat en riktigt intressant nyhet; Super Bioactive Brightening Serum som är deras dyrbaraste serum hittills och som passar mogen hud. Den tacklar fukthalten i huden och även pigmentfläckar. Spännande!

humble_toothpaste

Naturlig tandkräm. Kolla här då! En nyhet från Humble Brush (som verkar har döpt om sig till The Humble Co) – en naturlig tandkräm som är certifierad enligt Natrue: Natural Toothpaste. Fresh Mint låter också bra. Hittas här.

borlind_enzympeeling (1)

Naturlig hudvård. Börlind lanserar snart några spännande nyheter; denna enzympeeling som är ett puder som man blandar med vatten och sen masserar in i huden (älskar den typen av peelings, är superpeppad på denna!) och även ett serum för/mot pigmentfläckar. Spana in nyheter här.

cacay_oil_anita_grantEkologisk olja. Från England kommer Anita Grant som jag har nosat lite på tidigare. Hon har lanserat en ny olja; Cacay Oil som kommer från frukten med samma namn och som växer i regnskogen i Colombia. Denna olja har hög halt av naturlig retinol (A-vitamin) och sålde slut direkt när den kom i till den här shopen. Jag ska också testa – återkommer!

phytorelax_argan (1)

Ekologiska ansiktsprodukter. Italienska märket Phytorelax har lanserat fler produkter i Sverige, bland annat ansiktsprodukter, Bio Phytorelax som kommer för olika hudtyper. Bland annat denna som heter Lux Lift Argan för mogen hud. Finns här.

friendly_home (1)

Miljövänliga ljus. The Friendly Home heter ett nytt svenskt märke med bas i Stockholm. De gör miljövänliga doftljus baserade på sojavax och med naturliga dofter. Kolla in här.

Hannah_favorit_deo ekologisk

forelasning_gbg

Föreläsning. Bor du i Göteborg vill du väl inte missa detta? Jag vill gärna ses :) Läs mer här.

Good_boom

Ekologiska läppbalsam. Från Sverige kommer Good Boom som gör ekologiska läppbalsam som också är vegan och Fair Trade. Bra grej! Kolla in dem här.

kjaer_weis_lip_pencils

Ekologiskt smink. Kjaer Weis fortsätter att produktutveckla sitt sortiment av ekologiskt certifierat smink. Nytt just nu är läppennor. Tyvärr är det inget vi kommer att ta in just nu, det är ganska svårt att köpa in hennes smink från USA just nu, utan en skandinavisk distributör, så vi ligger lite lågt just nu. Men vi kanske satsar på märket igen om saker ändras. Annars hittar du hennes smink här. 

 

English: Just some nice green news for y’all!