Glad Midsommar! Hoppas ni får det gott i helgen! Jag gör som jag brukar, lagar min glutenfria västerbottenspaj och hänger med vänner, dansar runt en stång och kanske tar en snaps. Stor kram!

Loelle

Vegetabiliska oljor. Om ni inte har sett det så har vi nyligen tagit in några utvalda oljor från det svenska märket Loelle. Bland annat deras populära bästsäljare, arganoljan. Här finns oljorna.

dermorganic_colour

Ekologisk hårvård. Amerikanska Dermorganic, som gör riktigt fin hårvård, har lanserat en ny serie produkter för dig med färgat hår, Color Care. I sortimentet ingår schampo, balsam och en värmeskyddande spray. Kolla in dem här.

Juice Beauty

Ekologisk ansiktsvård. Häromveckan var jag på en pressfrukost för det amerikanska märket Juice Beauty. De har ju lanserats i Sverige, och ganska snart kommer produkterna dyka upp i olika webbshopar – kanske även i vår!?

Juice Beauty har funnits i några år och gör hudvård som inte är baserad på vatten, utan på olika joser, därav namnet. Så basen kan till exempel vara en druvjos eller jos från aloe vera till exempel. I höst kommer det nog bli mer skriverier om märket när makeupen når Sverige. Som ni kanske känner till är det Gwyneth Paltrow som är Creative Director för Juice Beautys makeup. Ser fram emot den!

naturligtsnygg_webbshop

Praktik. Pluggar du handel? Är du intresserad av den nya generationens e-handel? Ser du en framtid inom e-commerce och vill vara med och utveckla vår nätshopping? Då kanske du vill praktisera hos oss i höst? Maila i så fall till christofer.fager@naturligtsnygg.se.

acorelle_sololja

Ekologisk sololja. Tyvärr måste vi sluta sälja den populära sololjan från Acorelle. Franska Acorelle har tagit fram den här produkten utifrån deras tolkning av den strikta lagstiftning som finns för solskyddsprodukter inom EU, säkerhetsbedömning enligt kosmetiklagstiftningen och självklart efter egna tester, som visar att sololjan fungerar.

Men tyvärr har Acorelle och svenska Läkemedelsverket olika syn på deras sololja. Under tiden som de tvistar måste vi tar bort sololjan från vårt sortiment. Så himla trist, eftersom det är en så fin produkt. Men vi återkommer om det blir ändringar!

Weleda Pomegranate

Tävling. Måste också tipsa er om en tävling som vi har just nu på Naturligt Snygg Facebook-sida som du hittar här. Där kan fyra personer vinna var sitt kit med ansiktsprodukter från Weleda. Det du behöver göra är att Gilla Weledas Facebook sida och även vår så klart, och ange vilken hudtyp du är och vilken serie du tror skulle passa dig bäst. I potten ligger:

• Almond, för torr och känslig hud: Cleansing Lotion, Soothing Facial Cream, Sooting Facial Lotion, Sooting Facial Oil + Everon lipbalm. Värde: 735 kronor.

• Iris, fuktgivande för normal till blandhud: Gentle Cleansing Milk, Refining Toner, Hydrating Day Cream,Hydrating Lotion,Hydrating Night Cream. Värde: 795 kronor.

• Pomegranate, förnyande för dig över 40: Firming Day Cream, Firming Night Cream, Firming Eye Cream och Firming Serum. Värde: 1 216 kronor.

• Evening Primrose, för torr och mogen hud: Age Revitalising Day Cream, Age Revitalising Night Cream, Eye & Lip Cream och Age Revitalising Concentrate. Värde: 1 296 kronor.

Tävlingen pågår till nästa torsdag – lycka till!

naturligtsnygg_press

Media. Så här himla fin blev intervjun med mig i magasinen Älskade Östermalm, Sagolika Vasastan och Underbara Kungsholmen. Dessa är hemdistribuerade magasin för stockholmare. Kolla in här.

Aveda Hair

Naturlig hårvård. Amerikanska Aveda har lanserat ett par produkter för män har lite tunnare hår; schampo och leave-in treatment som ska hjälpa till att göra håret fylligare. Dessa produkter innehåller bland annat gurkmeja och finns i utvalda salonger i Sverige, ring distributören för återförsäljare. 08 – 1200 5520. Bor du i Stockholm ska du kika in här.

 

English: Happy Midsummer!