Ekologisk hudvård för barn. Jag har upptäckt ett nytt svenskt märke med bas i Stockholm, och som gör hållbar hudvård för barn. Märket heter Bäjbi och här kan du kolla in dem.

Naturativ

Naturlig hudvård. Från Polen kommer Naturativ, ett märke som gör naturlig och ekologisk hudvård och som nu har lanserats i Sverige. Här kan du spana in sortimentet som består av ansiktsvård, kroppsvård och hårvård.

humphreyscorner

Naturlig babyvård. Och kolla här vad gulligt! Detta är brittiska märket Humphrey’s Corner som gör naturliga produkter för barn som tex schampo och badskum. Kolla här.

Maria Åkerberg Summerburst bronzer

Naturlig bronzer. Kolla här då vilken snygg bronzer! Maria Åkerberg har släppt denna i en limiterad upplaga och den heter Summer Burst, en bronzer i 3 olika färger som passar alla. Kolla in här.

organic_pharmacy

Naturlig parfym.I dag ska jag springa förbi Sundloef som har ett litet mingel. De har precis fått in de härliga dofterna från Organic Pharmacy. Spana in dem här.

karmameju

Ekologisk ansiktsvård. Danska Karmameju som gör superfin hudvård har lanserat nya ansiktskrämer, med härliga namn som Velvet och Silk – lyxigt! Här hittar du Karmameju.

battre_halsa

Intervju. Så himla kul att bli intervjuad nu i samband med mitt boksläpp. Här är en intervju på Bättre Hälsa.

driva_eget

Och på sajten Driva Eget är fokus lite mer på affären och entreprenörskapet, snarare än boken.

 

English: New green brands, and new green products!